Kære KBC’er, forældre, sponsorer og andre med tilknytning til KBC
KBC byder velkommen til sæson 2020/2021

Sidste sæson sluttede meget brat på grund af coronavirus. Coronaen er ikke forsvundet fra Danmarkskortet endnu, men vi kan heldigvis spille bordtennis i KBC igen. Vi tager selvfølgelig de forbehold der er omkring coronaen og følger de retningslinjer vi får besked om, både lokalt og fra regeringens side. Der er oprettet et faneblad med Coronainfo på hjemmesiden, hvorfra man kan følge sidste nyt om Covid 19. Vi er klar til masser af bordtennis i denne sæson, med både træning, holdturnering, stævner, egne arrangementer og måske nogle overraskelser.

KBC er startet fint op og der er gang i den med både senior- og ungdomstræning. Der er afholdt klubmesterskab for senior for sæson 2019/2020. Holdturneringen for seniorer er i fuld gang og du kan følge KBC’s fire hold på bordtennisportalen. Du kan se på hjemmesiden hvem der spiller på holdene og der vil blive linket op til bordtennisportalen. Hjemmesiden skulle nu blive jævnligt og løbende opdateret. Johannes og Formanden vil i samarbejde sørge for dette. Har du noget du gerne vil dele med os alle, ris, ros, andet eller blandet, som kan være med til at gøre KBC’s hjemmeside endnu bedre, er du velkommen til at skrive en mail til formanden. KBC-arrangementerne er på plads for denne sæson og datoerne kan ses her på hjemmesiden.

Ungdomstræner Martin og træner Jeppe vil stå for ungdomstræningen. Træning for ungdom er fredage kl. 17-19. Der vil være flere muligheder for både stævner, turneringer og træningssamlinger med bordtennisspillere fra andre klubber. Spørg Martin, hvad dine muligheder er.

Seniortræning er onsdage og fredage fra kl. 19-22.

I den fynske holdturnering spiller alle hold på hjemmebane om fredagen. Ungdom kl. 17.15 og senior kl. 19.00.

Martin vil sørge for opdatering på klubbens Facebookside.

Pas godt på både borde og net.

På grund af coronaen ligger Halklubberne og hjælp i forbindelse med sponsoraftale med OK-Benzin stille med arrangementer. Vi vender tilbage når der sker nyt på området.

Bordtennis Danmark har indført en opkrævning på 125 kr. fra hvert klubmedlem. Dette betyder en lille stigning i KBC kontingentet, som nu er 700 kr. for en god lang sæson fra september til ca. 1. maj. Vi har stadig et af Danmarks billigste kontingenter. Husk at få betalt så du kan blive en rigtig batmand og benytte dig af de muligheder og fordele der er i KBC.

KBC ønsker alle en rigtig god sæson.

Med venlig hilsen
Formanden
Poul Boisen